17. tammikuuta 2016

Sen oikean löytyminen

Kihloihin menimme viime vuonna, 10.7. Muistan edelleen kuinka sen päivän olin täpinöissäni ja onnen tunteessa. Sinä yönä ei myöskään kovin paljoa tullut nukuttua, koska no, olin vain niin onnellinen, että hymyilin tyhmänä koko ajan ja ajatukset pyöri päässä. Hyvä siis oli seuraavana päivänä mennä aamuvuoroon!

Kuva
Sormusta ei ollut valmiina, joten ostoksille menimme (pääsimme) vasta seuraavalla viikolla. Omassa mielessäni olin jo miettinyt millaisen sormuksen haluaisin. Se tulisi olla hyvin yksinkertainen, mutta siinä olisi jotain pientä ja kaunista lisänä. Mieheni alkuun halusi meille samanlaiset sormukset, lopulta kuitenkin tulimme siihen tulokseen, että muuten samanlaiset (malliltaan, leveydeltään sekä väriltään), minulle vain sillä pienellä yksityiskohdalla.


Kiertelimme aikamme eri liikkeitä ja tuntui jo, ettei sitä täydellistä sormusta meinannut löytyä. Olin kuitenkin sen verran tarkka sormuksesta, sillä se tulee olemaan vuosikaudet (toivottavasti) sormessa. Menimme useat liikkeet kierreltyämme Lahden Kultajouseen. Ja siellähän se täydellinen sormus oli! Sormus oli mallistosta poistuva, joten kokoja oli jäljellä todella vähän. Onneksemme toisesta myymälästä löytyi sopiva koko ja se tilattiin meille Lahteen. Parin päivän päästä tuli tekstiviesti, että sormus olisi saapunut ja hetihän se piti lähteä hakemaan. Koko oli juuri oikea ja sormus kertakaikkiaan ihana! Sormus on vastaavanlainen kuin kuvassa, mutta valkokullan sijaan keltakultainen.

sormus



Millaisia kihlasormuksia teillä on? :)

2 kommenttia:

ET kirjoitti...

Täällä toinen hääblogin kirjottelija, kesähäät 2016. :)

Kihlasormusta meillä ei ole, vaikka kihloissa ollaan. Sain mieheltä kaulakorun, kun kihloihin mentiin. Nyt vasta ostetaan kunnon sormukset. :)

Jään seurailemaa blogias! :)

http://etnunelmiahaista.blogspot.fi/

Maikku kirjoitti...

Onnea teille! :) Teidän häihinnehän ei sitten kau'aa ole :)
Minäkin käyn lukemassa sinun blogias :>

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)