16. helmikuuta 2016

Meillä ehkä on jo häävuosi!

Alkaa pikkuhiljaa entistä enemmän hääkuume nostaa päätään. Käytiin tuossa 7.2. miehen kanssa Husulan Vintin avoimilla ovilla. Paikasta kuulimme ihan sattumalta ja kun nämä avoimet ovet olivat, niin pitihän paikka käydä katsomassa. Tämä paikka nimittäin olisi sopivan lähellä meidän kaavailemaa vihkikirkkoa.

Husulan Vintti on maalaisromanttinen, vanhasta navetasta parisen vuotta sitten kunnostettu juhlatila. Paikka oli kyllä sanalla sanoen ihana! Pystyin jo heti kuvittelemaan meidän häät sinne. Navetan vintti oli kunnostettu hyvin taidokkaasti vanhaa säilyttäen. Harmi vaan, kun itsellä ei ole paikasta yhtään kuvia, mutta onneksi Husulan Vintin nettisivuilta niitä pääsee näkemään. Suosittelen kyllä tutustumaan paikkaan, jos haluaa maalaistyylisen sekä romanttisen juhlatilan.

Noh, tämän vierailun seurauksenahan se häämekuume sitten kasvoi. Mietittiin nyt, että ehkä jo 2019 päästäisiin juhlimaan meidän häitämme. Aikaa olisi sopivasti säästää ja nyt kun laskeskelee budjettia niin tietää paljon sitä rahaa tarvisi. Lisäksi, nyt kun aloittaa suunnittelua, niin sehän on jo toivottavasti hyvällä mallilla häiden ihan kunnolla lähestyessä.
kuva1
Ainni, jos Oulun suunnilla sattuu lukijoita olemaan niin nyt ois tulevana lauantaina (20.2.) Ideaparkissa hääilta. Sinne olisi ainakin itsellä tarkoitus mennä katsomaan mitä olisi tarjolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)